Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

The Postman Always Rings Twice 1981 Online Subtitrat

 
Remake după producţia americană, realizată în 1981, cu un scenariu în care David Mamet a păstrat întreaga sexualitate şi violentă din roman, cenzurate în peliculele anterioare.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

HDEste vorba despre dragostea pasională, ce izbucneşte animalic, torid, fără putinţa de a fi reprimată, între un hoinar, Frank Chambers, pripăşit la un mic restaurant de la marginea autostrăzii, şi soţia proprietarului grec al acestuia, Cora Papadakis, care s-a săturat de bucătărie şi o viaţă plată. Amanţii ajung la concluzia că omorârea grecului este singura modalitate prin care îşi pot împlini iubirea şi nevoia de bani. De unde încurcăturile… şi lovitura de graţie… pentru că totul se plăteşte. Un film cu o atmosferă tensionată şi câteva scene memorabile (printre care şi aceea în care cei doi fac dragoste pe masă…).

Ita

Streaming: Nowvideo Videopremium

DRAMMATICO – DURATA 121′ – USA, GERMANIA
Durante gli anni Trenta, in un posto di ristoro per camionisti gestito da Mich e dalla moglie Cora, capita Frank, un vagabondo. Dopo non molto tempo Frank e Cora diventano amanti e, spinti dalla passione, decidono di attuare un’idea criminale: uccidere il marito di lei per potersi godere l’assicurazione…

The Postman Always Rings Twice - (1981)
Poştaşul sună întotdeauna de două ori
Il postino suona sempre due volte
IMDB:6.5/10 din 10520 voturi
Gen:Crima, Drama, Romantic, Suspans
Durata:122 minute
Regia:Bob Rafelson
Actori:Jessica Lange, Anjelica Huston, Michael Lerner, Jack Nicholson, Ken Magee
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I