Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Passenger 57 1992 Online Subtitrat

 
Tensiune la inaltime in acest film al carui subiect urmareste un joc periculos de-a soarecele si pisica intre un terorist si un expert in actiuni antiteroriste. Wesley Snipes joaca rolul expertului in securitate John Cutter, proaspat demisionat din functie. ..
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Puternic afectat de moartea soției sale care a fost ucisă în timpul unui jaf armat, polițistul John Cutter a decis să renunțe la periculosul său loc de muncă. Angajat acum pe post de expert în securitatea companiilor aeriene, întâmplarea face ca John să se afle la bordul aceluiași zbor ca și Charles Rane, un terorist englez care este escortat în Los Angeles de o echipă FBI. Situația se complică în momentul în care complicii lui Rane: câțiva pasageri și o stewardesă, preiau controlul avionului. Aflat la baie în momentul deturnării, John reușește să ia legătura cu solul și să anunțe pericolul în care se află pasagerii. Însă domnul Rane e un terorist fără scrupule, care va face orice pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Ita

AZIONE – DURATA 84′ – USA
John Cutter è stato una star dell’antiterrorismo fino a quando ha assistito alla morte della moglie durante una rapina. Oggi Cutter sta prendendo un aereo per Los Angeles dove lavorerà come capo della sicurezza per una compagnia aerea. Sullo stesso volo c’è anche il terrorista Charles Rane, debitamente ammanettato e scortato da uno stuolo di agenti. Cutter comincia il suo lavoro un giorno prima…

Passenger 57 - (1992)
Pasagerul 57
Passenger 57 – Terrore ad alta quota
IMDB:5.7/10 din 23299 voturi
Gen:Actiune, Crima, Suspans
Durata:84 minute
Regia:Kevin Hooks
Actori:Marc Macaulay, Elizabeth Hurley, Bruce Greenwood, Tom Sizemore, Bruce Payne
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I