Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Ip Man 4 The Final Fight 2013 Online Subtitrat

 
Sărbătorită în mod repetat în ultimii ani, atât de Wilson Yip (Ip Man și Ip Man 2) în modelul fictiv cheie filosofico-spirituale de Wong Kar-wai ca un personaj romantic, între melodramă și Weltanschauung martiale, Ip Man trăiește acum momentul său de glorie totală, în care nu mai strălucesc ca simplă "profesor de Bruce Lee", ci ca un erou proprie. Cronologic urmează saga de Wilson Yip, reprezintă un fel de repornire, episodul în sine, care pornește de la 1949, când profesorul sa mutat la Hong Kong, refuzul de a deschide o școală, dar nu desconsidera să ofere lecții de pe acoperișul unei clădiri. Ani de sărăcie, după ce a fost perioada de pre-război, care să nu modifice proiectul de viață a maestrului.


Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2Cd1
Cd2

Regizat încredințată Herman Yau (Untold Story), denumirea aparent mai neobișnuit a spune Ip Man și de fapt, mai oportun să se adopte un ton aproape demisionat în continuare și să aducă persoana lui Ip Man într-o dimensiune umil, combinând de zi cu zi și senzațional, sensibilitate a unui cuplu în dragoste și aventurile unui maestru de arte marțiale. Și de a vorbi, din nou, Hong Kong și particulare sa, schimba orașul-stat în anii dificili: prin parabola a celebrului Sifu și apariția tulburat de Wing Chun curge opoziție dură socială și răspândirea crimei organizate, într-o rețea de corupție care infiltrate în birourile poliției districtului.
Yau, un maestru de buget redus, cu o inimă, omul care a infuzat omenirea a poveste de dragoste mici de cocktail sau de viață a tinerilor prostituate în șoaptă și gemete, atinge grațios tastele sentimentala poveste mai multe micro-conținută de Ip Man în macro-istorie a fostei colonii, cu o sinceritate care a fost dată de neorealismul italian, și, probabil, încă mai este și va fi pentru un film de scurt în limba cantoneză, curând strivit de mega-producții în China.
Fața umană a Marelui Maestru, după marțiale Yen Donnie și liric-romantic Tony Leung, este încredințată unul dintre actorii-un simbol de Hong Kong, marele Anthony Wong, care nu încetează să fie credibilă în diferitele sale aspecte. Mai mult și mai mult romanțată și adaptate, Ip Man pare destinat să reprezinte Hong Kong pentru anii care Zero a fost mitul Wong Fei-atârna până la 90 de Once Upon a Time in China.

Ip Man The Final Fight 2013
Yip Man: Jung gik yat jin (2013)
Ratings: 5,6/10 from 1.041 users
Durata: 100 min -
Gen: Action | Biography | Drama
28 March 2013 (Hong Kong)
Cu: Anthony Wong Chau-Sang, Eric Tsang, Jordan Chan, Gillian Chung, Anita Yuen, Yan-yan Hung, Luxia Jiang, Timmy Hung, Ip Chun
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I