Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Terra 2007 Online Subtitrat

 
Terra, o planetă aflată departe de sistemul nostru solar, este un loc unde domină pacea şi toleranţa. Fără războaie. Fără arme de distrugere în masă... Toate acestea până în momentul în care Pământenii vor să pună mâna pe această lume. Bătălie pentru Terra este povestea unei invazii inverse, în care extratereştrii aparţin la origine tot speciei umane. Povestea începe cu MALA (Evan Rachel Wood), o fetiţă precoce al cărei tată, ROVEN (Dennis Quaid), fusese răpit în timpul unei invazii a extratereştrilor. Pentru a-şi salva tatăl, Mala îl răpeşte pe JIM (Luke Wilson), un pilot rănit, care se prăbuşise cu aeronava sa.


Cd1 720
Cd2 720

În timp ce Mala îi îngrijeşte rănile şi-l ajută să se recupereze, ei află că atmosfera Terrei devenise ostilă pentru viaţa pământenilor. Planul de salvare conceput de Earthforce (Forţa de cucerire a Pământului) este să aducă aici un Terraformer care să modifice atmosfera Terrei pentru ca planeta să poată deveni o casă bună pentru specia umană venită din spaţiu, dar otrăvită pentru pământenii care o populează în prezent. Mala şi Jim încearcă să aducă la pace cele două specii umane, dar nerăbdătoarea Earthforce, condusă de GENERAL HEMMER (Brian Cox) nu vrea să accepte această soluţie. Cuceritorii epuizaseră deja resursele a trei planete pe care puseseră stăpânire, inclusiv Pământul, şi vroiau să rămână aici, în ultima lor casă. În bătălia finală, văzând că cele două tabere sunt gata să se distrugă una pe alta, Jim îşi dă seama că singurul mod de a salva Terra este să distrugă Terraformer-ul

Ita

attaglia per la Terra 3D (Terra, titolo originale cambiato in Battle for Terra nel 2009) è un film di animazione del 2007 per la regia di Aristomenis Tsirbas della MeniThings Productions. È ottenuto da un cortometraggio che narra della battaglia per la salvezza del proprio pianeta, Terra appunto, di una comunità di alieni pacifici contro la razza umana, sperduta nello spazio dopo la distruzione del nostro mondo.
È stato distribuito negli Stati Uniti il primo maggio del 2009 da Lionsgate, Roadside Attractions e MeniThings Productions.
Il film è stato originariamente prodotto in 2D, ma in modo che si potesse successivamente aggiungere una camera per ottenere l'effetto tridimensionale. Ne è stata, dunque, rielaborata la grafica dopo la sua apprezzata presentazione a festival e distributori.
È stato premiato nel settembre del 2008 al Toronto International Film Festival e ha vinto il premio per la migliore opera di animazione all'Ottawa International animation Festival nel 2008.[1]

Terra - (2007)
Bătălia pentru Terra 3D
IMDB:6.7/10 din 7294 voturi
Gen:Razboi, Suspans, SF, Aventura, Actiune, Animatie
Durata:85 minute
Regia:Aristomenis Tsirbas
Actori:Brooke Bloom, Chris Evans, Danny Glover, James Garner, Amanda Peet

Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I