Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Sharknado 2013 Online Subtitrat

 
Atunci când o tornadă monstruos mătură Los Angeles, mii de rechini terorizau populația asediată de apă. Și când vânturile de mare viteză formează mai multe tornade, în deșert, criminalul cea mai letala de natură domină apă, pământ și aer.
Un uragan violent lovește orașul de Los Angeles, împotriva populației cu mii de rechini scurgeri de apele oceanului. Când vânturile de mare viteză formează o tornadă care va merge în deșert, cea mai letala de pradatori marini se trezeste de stabilire a legii de apă, pământ și aer.

Sharknado, USA 2013,
Imdb: Ratings: 3,9/10 from 3.302 users
Genul: Horror, SF, Thriller
Durata 90'
Regizor:Anthony C. Ferrante
Scenarist:Thunder Levin
Actori: Tara Reid, Cassie Scerbo, John Heard, Ian Ziering, Aubrey Peeples, Jaason Simmons, David Bittick, Connor Weil, Chris Jordan Wolfe, Sumiko Braun, Marcus Choi
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I