Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

The Amityville Horror 2005 Online Subtitrat

 
Pe 14 noiembrie 1974, poliţia a primit un telefon alarmant care i-a condus la reşedinţa familiei DeFeo, unde au descoperit o privelişte de groază: 6 cadavre. Întreaga familie DeFeo a fost ucisă, în somn, cu o armă de calibrul 35.Ronald DeFeo a recunoscut cum şi-a ucis sistematic părinţii şi cei patru fraţi, susţinând că „vocile” i-au spus să comită crimele oribile. Un an mai târziu, pe 18 decembrie 1975, George şi Kathy Lutz s-au mutat în aceeaşi casă, împreună cu cei trei copii ai lor. Dar casa lor de vis se va transforma într-un coşmar. Familia Lutz nu a rezistat decât 28 de zile în casa blestemată, după ce au fost terorozaţi de o forţă demonică ce i-a alungat.The Amityville Horror ramâne una dintre cele mai terifiante poveşti despre case bântuite, deoarece se bazează pe întâmplări adevărate.
480

cD1 720
cD2 720În 1974, Ronald DeFeo, un băiat care suferă de tulburări psihice, a ucis toți membrii de familie ai acestuia (părinții săi și trei frați). Condamnat la șase condamnări pe viață, a declarat că a auzit voci din interiorul casei pe care l-au făcut pentru a face crime. Un an mai târziu, cuplul Lutz avut-o cu fiii ei dintr-o căsătorie anterioară, se deplasează în sistemul home theater de la tragicele evenimente care au dus la exterminarea a vechii proprietari, pentru că ei vor începe o coborâre lentă în iad.

iTA

Nel 1974 Ronald DeFeo, un ragazzo affetto da turbe psichiche, uccise tutti i componenti della sua famiglia (i genitori e tre fratelli). Condannato a sei ergastoli, dichiarò di aver sentito delle voci all’interno della casa che lo spinsero a compiere gli omicidi. Un anno dopo, i coniugi Lutz con i figli di lei avuti da un precedente matrimonio, si trasferiscono nella casa teatro dei tragici eventi che portarono allo sterminio dei vecchi proprietari; per loro inizierà una lenta discesa all’inferno…

The Amityville Horror - (2005)
Amityville
IMDB:5.8/10 din 48863 voturi
Gen:Drama, Groaza, Mister, Suspans
Durata:90 minute
Regia:Andrew Douglas
Actori:Chloe Moretz, Jimmy Bennett, Danny McCarthy, Isabel Conner, Brendan Donaldson

Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I