Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Insidious 1 2010 Online Subtitrat

 
Familia lui Lambert sa mutat la un nou principiu casa.In complet normal, până când începe seria de aventuri cu căderea copilului Dalton în timp ce explorează mansarda după ce a văzut ceva deranjant. Medicul se referă la soții care copilul este într-un fel de comă. După apariția de evenimente perturbatoare, familia se va muta de două ori mai mult. În disperare, Renai numește un mediu care a fost recomandat de către mama-in-lege. Lambert explică de mediu care nu este deținut în casă, dar băiatul.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2...Dalton are un talent uimitor, adică să fie un călător. Travelers poate să scape cu corpul lor astral din corpul fizic pentru a explora universuri in timpul somnului, dar băiatul a mers prea departe se pierde în "altă parte", un loc unde există bine și demonii și sufletele celor vii nu pot intra. După o ședință de spiritism neplăcut, cuplul descopera ca zestre de Dalton este moștenit de la tatăl său Josh.

ItaStreaming (AC3.DVDRip): Nowvideo Videopremium

HORROR – DURATA 97′ – USA
La storia segue una giovane famiglia che fa la terrificante scoperta che il corpo del loro ragazzo in coma è diventato una calamita per le entità maligne, mentre la sua coscienza si trova intrappolata nel regno oscuro e insidioso conosciuto col nome di The Further…

Insidious - (2010)
IMDB:6.7/10 din 76127 voturi
Gen:Groaza, Suspans
Durata:103 minute
Regia:James Wan
Actori: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Barbara Hershey, Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Andrew Astor, Corbett Tuck, Heather Tocquigny, Ruben Pla, John Henry Binder, J. LaRose, Derick Alexander, Johnny Yong Bosch, Josh Feldman, Philip Friedman, Kimberly Ables Jindra, Caslin Katsaros, Derrick Oliver, Jeannette Sousa, Chelsea Tavares
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I