Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

The Naked Gun 33 1/3 The Final Insult 1994 Online Subtitrat

 
Dupa isteria provocata de The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) si Naked Gun: The Smell of Fear (1991), politistul Frank Drebin a crezut ca poate sta linistit la pensie, dar iata ca a fost convins sa mai indeplineasca o misiune: sa intre o vreme la inchisoare pentru a afla cu ce ganduri ucigase a evadat temutul terorist Rocco. In stilul deja cunoscut, care, fara indoiala, a inscris seria Naked Gun in analele comediei, Frank va incerca sa scape de o catastrofa - ceremonia decernar.


Frank Drebin (Leslie Nielsen), sa retras de la Brigada de Poliție și trăiește o viață de fapt fericit cu soția sa, Jane Spencer (Priscilla Presley). Rămâne "practic fericit", deoarece munca de poliție a fost sensul lui Frank de viață, iar el se simte nefericit de a nu fi în măsură să ia în mod legal pe criminali mai. În plus, Jane încearcă să-l împinge în siring un copil, dar Frank nu are curajul de a merge prin acest încă. Ea vine ca o binecuvântare pentru el, atunci când prietenii lui vechi Ed Hocken (George Kennedy) și Nordberg (OJ Simpson), vin să ceară ajutorul lui într-o investigație. Brigada de Poliție a prins vânt care un bombardier bine-cunoscut nume Rocco Dillon (Fred Ward), care este în prezent încarcerat, a fost angajat de către un terorist (Papshmir, cunoscut din primul film), pentru a efectua un act terorist major în Statele Unite ale Americii . Un contact importantă, Tanya Peters (Anna Nicole Smith), prietena lui Rocco, se dovedește a fi o fundătură, așa Drebin este rugat sa se alature Dillon sub acoperire în închisoare, împrieteni cu el, iar apoi detaliile scurgeri ale planului de la colegii săi. Cu toate acestea, prima parte a misiunii - de accident pură - se dovedește a fi extrem de impozitare, Jane devine frustrat, atât la refuzul brusca lui Frank de a se angaja în îndatoririle sale maritale și suspiciunea că el este de a face munca de poliție din nou, și furtunile din casa .
Frank se alătură Rocco în închisoare, și după ce a câștigat încrederea, în două etape Breakout lor împreună. Rocco chiar reușește să convingă dominant și foarte neîncrezători mama lui, Muriel (Kathleen Freeman) să ia Frank în casa lor. Cu toate acestea, ambele sunt dispus să spun Frank prea multe detalii chiar acum, care este motivul pentru care el este obligat să rămână în jurul valorii de un pic mai mult. În același timp, Jane se alătură prietena ei, Louise (Ellen Greene), pe o excursie, dar în timp, ea își dă seama că ea într-adevăr dor Frank. Când ea îl numește acasă și primește nici un răspuns, ea urmează un indiciu Frank a lăsat din greșeală în urmă cu Tanya, unde ea este luată imediat ostatic de Rocco și mama sa. Frank este abia capabil de a salva viata ei, pentru moment, și în cele din urmă Rocco dezvăluie planul: bomba să fie pornit la ceremonia Oscar din acest an, cu bombă ascunsă în plicul cu nominalizarea categoria Best Picture și declanșată în cazul în care cardul este scos.

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult - (1994)
Un politist cu explozie intaziata 33 1/3
IMDB:6.2/10 din 46862 voturi
Gen:Actiune, Comedie, Crima
Durata:83 minute
Regia:Peter Segal
Actori:Fred Ward, Leslie Nielsen, Earl Boen, George Kennedy, Ellen Greene
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I