Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

17 Again 2009 Online Subtitrat

 
Mike O'Donnell avea tot ceea ce îşi putea dori de la viaţă. A fost un atlet de nota 10 care intenţiona să se ducă la facultate, dar el a renunţat de tot la acest plan pentru a se căsători cu iubita lui din liceu, Scarlett. Ajuns la 37 ani, Mike a devenit un om mizerabil, şi un om de afaceri foarte ursuz şi deprimat, care a ajuns să creadă că a luat nişte decizii în viaţă nu tocmai inspirate. Ceea ce îşi doreşte el este să se întoarcă înapoi în timp, să mai poată lua încă odată deciziile pe care le-a făcut acum 20 de ani, şi care l-au adus în starea în care este. Întâmplător dar adevarat, dorinţa lui se îndeplineşte, şi ajunge să aibă încă o dată 17 ani. Tot ceea ce trebuie să facă acum este să îşi trăiască viaţa aşa cum şi-ar fi dorit.


Cd1 720
Cd2 720

In 17 Again online popularul Mike O`Donnel, aflat in ultimul an de liceu, le are pe toate. Este un star atlet care are aproape in mana o bursa pentru facultate insa se decide sa renunte la tot pentru a-si intemeia o familie cu prietena sa Scarlett care este insarcinata.

La 17 ani Mike O`Donell putea fi considerat unul dintre cei mai norocosi oameni. Era star in echipa scholii de bascket, si era doar la un pas de a intra la facultate cu bursa, in plus era alaturi de sufletul sau pereche Scarlett. Insa la marele joc unde cei de la facultati stau cu ochii pe jucatori , Scarlett ii dezvaluie ca este insarcinata. Mike decide sa iasa din joc si o cere pe Scarlett in casatorie. In timpul mariajului, doar vorbele au ramas din viata pe care Mike a pierdut-o facand acest pas iar Scarlett il da afara din casa. Cand acesta isi mai pierde si slujba se intoarce in locul unde a fost cel mai fericit – la vechea sa scoala. Acolo omul de servici il intreaba daca ar vrea sa aiba din nou 17 ani. Intr-o alta noapte il vede pe acest ingrijitor , aparent din intamplare, sarind de pe un pod si se duce dupa el. Cand se intoare la prietenul lui Ned , acolo unde locuia momentan, vede ca are din nou 17

Ita

Mike è un quasi quarantenne la cui vita non gira a dovere: si è separato dalla moglie Scarlett, la carriera non è mai decollata, suo figlio adolescente lo reputa un perdente… Eppure nel 1989, quando Mike aveva 17 anni, era una promessa della pallacanestro e tutto andava per il meglio. E mentre sta pensando quanto le cose erano migliori a quei tempi, ecco che miracolosamente gli viene data una seconda chanche: avere di nuovo 17 anni…

17 Again - (2009)
Ro: Din nou la 17 ani
Ita: 17 Again – Ritorno al liceo
IMDB:6.3/10 din 75676 voturi
Gen:Comedie, Drama, Fantezie, Romantic
Durata:102 minute
Regia:Burr Steers
Actori:Tiya Sircar, Melissa Ordway, Zac Efron, Sterling Knight, Hunter Parrish
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I