Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

We're the Millers 2013 Online Subtitrat

 
Filmul se concentrează pe David (Jason Sudeikis), un traficant de droguri mici, care se termină până în datorii la furnizorul său (Ed Helms). În scopul de a transporta în siguranță un transport de droguri din Mexic David a pune împreună o familie fals format din stripteuză vecinul lui (Jennifer Aniston), un adolescent neliniștit (Will Poulter) și un teppistella viclean (Emma Roberts). Desigur, lucrurile nu merg la fel de bine cum a fost planificat și pe modul în care familia fictiva "disfuncțională", pusă în scenă de David găsește în el însuși având să joace o parte din familie fericită, cu rezultate hilare.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

480David e un traficant de droguri care vrea să se retragă din periculoasa ocupaţie, însă nu vrea să renunţe dacă nu e bogat. El plănuieşte să dea lovitura cu un transport imens de marijuana din Mexic în Statele Unite. Pentru a putea trece graniţa cu acel transport el încropeşte o familie perfectă, care să pară cât mai normală şi inocentă. El va fi capul de familie, mama e o stripteuză de la clubul unde David merge des, fiica mai mare e o adolescentă fugită de acasă, iar fiul mai mic e tot adolescent, dar unul naiv şi lipsit de experienţă.

 ..Ita

Ita

Streaming: Nowvideo Streamthis Videopremium

COMMEDIA – DURATA 111′ – USA
David Burke è un piccolo spacciatore, che per scrupolo non vende roba ai ragazzini e per ovvie ragioni preferisce mantenere un profilo basso. Quando però cerca di aiutare un gruppo di alcuni ragazzi, fronteggia un trio di punk che lo mettono in guai seri. Derubato della scorta di droga e del denaro, David deve fare i conti con il suo fornitore Brad e, per ripagare il debito che ha con lui, è costretto a recarsi in Messico per un’importante consegna…

We're the Millers (2013)
We're the Millers
Ita: Come ti spaccio la famiglia
Imdb: Ratings: 7,2/10 from 12.624 users
Genul: Comedie
Durata:110 minute
Regia: Rawson Marshall Thurber
Actori: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, Molly C. Quinn, Nick Offerman, Ed Helms, Kathryn Hahn, Matthew Willig, Tomer Sisley, Luis Guzmán, Thomas Lennon, Mark L. Young
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I