Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

The Package 1989

 

Johnny Gallagher, sergent United States Army, primeste misiunea de a-l escorta pe prizonierul Thomas Boyette inapoi in SUA. Boyette evadeaza. Urmarindu-l pe Boyette, Gallagher descopera ca acesta este de fapt un asasin platit, avand sarcina de a-l impusca pe presedintele Uniunii Sovietice, dupa intalnirea acestuia din Chicago cu presedintele SUA.
Acest thriller politic, The Package, a fost produs in timpul razboiului rece si descrie o conspiratie de asasinat pusa la cale de miltari americani si sovietici. Conspiratia viza blocarea semnarii tratatului de dezarmare nucleara si eliminare a armelor nucleare.

The Package (1989)
Pachetul
Rating IMDB: 6.3/10 din 4258 voturi
Gen: Actiune | Crima | Drama | Suspans
Regia: Andrew Davis
Durata: 108 minute
Actori: Tommy Lee Jones | Marco St. John | Joanna Cassidy | John Heard | Chelcie Ross
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I