Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

The Conjuring 2013 Online Subtitrat

 
În timpul anilor 1970, o pereche de anchetatori paranormale Ed și Lorraine Warren, un soț și soție, este chemat să investigheze cu privire la locuințe, care sa mutat recent la familie Perron, format din Roger Perron și Carolyne și cele cinci fiice .Casa, în care vă confruntați cu evenimente inexplicabile, se pare bântuit de o entitate demonică, care va îngrozi în cele din urmă chiar și "experți" Ed și Lorraine. Doi specialişti în paranormal, Ed şi Lorraine Warren, sunt chemaţi de familia Perron, terorizată de prezenţa unor spirite întunecate la ferma lor. Forţaţi să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din carierele lor.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2480Bazat pe o poveste adevărată, The Conjuring îi aduce în rolurile principale pe Vera Farmiga (Lorraine), Patrick Wilson (Ed), Ron Livingston (Roger Perron) şi Lili Taylor (Carolyn Perron). Distribuţia este completată de Joey King, Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy, Kyla Deaver şi Sterling Jerins.

Ita Sub

Streaming (WEBRip – Sub Gialli): Nowvideo   Videopremium

HORROR – DURATA 91′ – USA
Una famiglia del New England ha degli incontri ravvicinati con i terribili spiriti che infestano la loro casa colonica. Per liberarsi delle presenze maligne, la famiglia è costretta a chiedere l’aiuto degli investigatori Ed (Patrick Wilson) e Lorraine Warren (Vera Farmiga), esperti di fenomeni

The Conjuring (2013)
Ro: Traind printre demoni (2013)
Ita: L’evocazione – The Conjuring
Regia James Wan
Gen film Horror Thriller
Premiera in Romania 09.08.2013
Cu: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston, Lili Taylor, Mackenzie Foy, Joey King, Hayley McFarland, Shanley Caswell, Joseph Bishara, Steve Coulter, John Brotherton, Sterling Jerins, Shannon Kook, Kyla Deaver
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I