Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Populaire 2012 Online Subtitrat

 
În primăvara anului 1958, Rose Pamphyle are 21 de ani, locuieşte împreună cu morocănosul ei tată, care este văduv şi este proprietarul magazinului din sat, este logodită cu fiul mecanicului local şi pare destinată să devină soţie şi mamă. Dar nu aceasta este viaţa după care tânjeşte Rose, iar şansa de a-şi lua soarta în propriile mâini se iveşte atunci când face o vizită în oraşul Lisieux din Normandia şi îl cunoaşte pe carismaticul director al unei firme de asigurări pe nume Louis Échard, care a dat anunţ că are nevoie de o secretară.
Trailer

Trailer
Interviul este un dezastru, însă fata demonstrează că este capabilă să bată la maşină cu o viteză extraordinară, iar Louis acceptă să o angajeze numai dacă va participa la o competiţie de gen. Louis Échard se proclamă antrenorul lui Rose şi o tratează ca şi cum ar fi o sportivă înscrisă într-un concurs, învăţând-o că trebuie să facă multe sacrificii dacă vrea să-şi atingă ţelul şi să ajungă în vârf. Scopul bărbatului nu este să o transforme pe Rose în cea mai rapidă secretară din Franţa, ci în cea mai rapidă secretară din lume, iar pasiunea lui obsesivă pentru sport nu se împacă bine cu dragostea pe care începe să o simtă faţă de tânăra protejată.
Ita

Ita

Primavera del 1958. La ventunenne Rose Pamphyle vive in un paesino con lo scontroso padre vedovo, gestore di un negozietto, ed è fidanzata con il figlio di un meccanico. Davanti a sé ha un futuro tranquillo e una vita da casalinga senza particolari aspirazioni quando decide di rispondere ad un annuncio. Nella vicina Lisieux, in Normandia, Louis Echard sta cercando una segretaria per la sua compagnia di assicurazioni e Rose si presenta per un colloquio. L'incontro si rivela disastroso su tutti i fronti ma Rose rivela un dono inaspettato: è capace di battere sui tasti della macchina da scrivere a una straordinaria velocità. Colpito da ciò, Louis la convince a lasciarsi allenare duramente per partecipare a un concorso nazionale di velocità di battitura.
Non fosse per una incongrua scena di sesso illuminata da neon blu e rossi, l’apparato a base di colori pastello e schermaglie garbate sembrerebbe sbucato direttamente da mezzo secolo fa. Un gioco ben condotto, con comprimari di livello (tra cui Bérénice Bejo e Frédéric Pierrot), che pecca di lungaggini (il primo bacio ci mette 60 minuti esatti ad arrivare) e sconta un po’ di noia nei reiterati campionati di uno “sport” scarsamente cinegenico come la dattilografia.

Populaire (2012)
Populaire
Ita Tutti pazzi per Rose (2012)
Regia Roinsard
Gen film Dramă
Durata 111 minute
Premiera in Romania 20.12.2013
Cu Romain Duris, Déborah François, Bérénice Bejo, Shaun Benson, Mélanie Bernier, Nicolas Bedos, Feodor Atkine, Eddy Mitchell, Miou-Miou, Jeanne Cohendy
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I