Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Harry Potter 6 and the Half-Blood Prince 2009 Online Subtitrat

 
Lord Voldemort a revenit şi mânia lui a fost resimţit în ambele lumi de Muggle (non-magic) şi vrajitorilor. Severus Snape, un membru al lui Dumbledore anti-Voldemort Ordinul Phoenix, dar anterior unul dintre Devoratorii Mortii lui Voldemort, se întâlneşte cu Narcissa Malfoy, mama lui Harry Potter şcoală rival Draco. Plesneala face o Legamantului Unbreakable de Narcissa, cu promisiunea de a asista şi de a proteja Draco.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2Între timp, colectează Dumbledore Harry de la matusa lui si casa unchiului lui şi ia-l la casa de Horace Slughorn, fostul profesor de Potiuni la Hogwarts. Dumbledore încearcă să convingă o Slughorn reticente să se întoarcă la învăţătura şi în cele din urmă reuşeşte. Mai târziu, atunci când la cumpărături pentru manuale, Harry şi prietenii lui Ron Weasley şi Hermione Granger urma Draco Malfoy a închis cu furnizorul Borgin Arte şi Burkes, în cazul în care auzi insistând că Draco magazin-proprietar fixa un obiect necunoscut. Harry este instantaneu suspect de Draco, pe care el consideră a fi un Devorator al Mortii ca şi tatăl său.

Ita

Ita

Ita

FANTASY / FANTASTICO – DURATA 153′ – GRAN BRETAGNA, USA
Harry Potter è ormai arrivato al suo sesto anno a Hogwarts. Lui e i suoi amici di sempre Ron e Hermione sospettano che Draco Malfoy sia diventato un mangiamorte e stia tramando nell’ombra. Alla prima lezione di Pozioni, Harry entra in possesso di un libro usato, appartenuto al misterioso Principe Mezzosangue e, seguendone le note scritte a mano, riesce splendidamente negli esperimenti…

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
Harry Potter şi Prinţul Semipur
Harry Potter e il Principe Mezzosangue
Rating IMDB: 7.3/10 din 171066 voturi
Gen: Aventura | Familie | Fantezie | Mister
Regia: David Yates
Durata: 153 minute
Actori: Elarica Gallacher | Daniel Radcliffe | Michael Gambon | Dave Legeno | Jim Broadbent
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I