Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Elysium 2013 Online Subtitrat

 
În 2154, omenirea se împarte în două categorii: cei bogați, puțini aleși care trăiesc pe o stație spațială numită Elysium de lux, și săraci, care trăiesc pe planeta Pamant, acum suprapopulată și spațiu mic. Guvernul a planetei stabilește noi legi împotriva imigrației, groped pentru a opri oamenii în mod constant doresc să iasă din Elysium, pentru a păstra lux și benesseri pentru puțini bogați. Max va avea de a face cu o astfel de misiune care are două rezultate posibile: moartea sau netezire între cele două clase umane și realizarea ulterioară de egalitate la nivel mondial.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2Suntem în 2154, iar acum omenirea este împărţită în două clase sociale: cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium, şi restul lumii, prizonier pe un Pământ supra-populat, cu resursele naturale epuizate. Secretarul Delacourt (Jode Foster) e gata de orice pentru a se asigura că legile anti-imigrare sunt respectate, unica şansă ca cetăţenii de pe Elysium să-şi continue stilul de viaţă exclusivist. Asta nu înseamnă că cei de pe Pământ nu încearcă orice metodă pentru a-şi asigura un loc printre privilegiaţi. Strâns cu uşa din cauza trecutului său, ghinionistul Max (Matt Damon) acceptă o misiune ieşită din comun care, dacă va avea succes, i-ar salva nu doar viaţa, ci ar aduce egalitate între cele două lumi atât de diferite.

Ita

Streaming (MD.WEBDLRip – NO SUBS): Nowvideo  Topvideo  Videopremium

FANTASCIENZA – DURATA 109′ – USA
Nell’anno 2154 la popolazione umana è divisa in due grandi categorie: da un lato le persone molto ricche, che vivono in una stazione spaziale incontaminata chiamata Elysium, e dall’altro il resto della gente, costretta a vivere in un pianeta Terra sovrappopolato e in rovina. Delacourt, una rigida funzionaria governativa, non si ferma davanti a nulla nel far rispettare le severe leggi anti-immigrazione atte a preservare il lussuoso stile di vita degli abitanti di Elysium…

Elysium - (2013)
IMDB:7.2/10 din 21074 voturi
Gen:Actiune, Drama
Durata:109 minute
Regia:Neill Blomkamp
Actori: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Diego Luna, Wagner Moura, William Fichtner, Michael Shanks, Brandon Auret, Josh Blacker, Emma Tremblay, Carly Pope, Talisa Soto, Faran Tahir
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I