Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Carrie 2013 Online Subtitrat

 
Singuratica şi timida Carrie White este o elevă de liceu pe care colegii de clasă o agresează fizic şi verbal şi o umilesc în cele mai crude şi ingenioase moduri. Acasă ea este terorizată de o mamă severă, dominatoare şi bigotă. Atunci când este aleasă regina balului şi are falsa impresie că este în sfârşit acceptată în colectiv, fata, care a dezvoltat puternice abilităţi telepatice şi telekinetice de când a ajuns la pubertate, se transformă încă o dată în ţinta farselor colegilor şi este scăldată în sânge de porc, un gest care o împinge dincolo de limite şi îi declanşează un comportament psihotic şi violent, determinând-o să provoace un adevărat masacru și să distrugă întreg liceul.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2Carrie este un film horror 2013 american regizat de Kimberly Peirce.Filmul prezinta o poveste de groază clasica despre Carrie White, o adolescenta timidă ,firava care locuieste impreuna cu mama ei. Ea este batjocorita de colegii sai de liceu si la balul de absolvire se dezlănțuie teroarea în orășelul său..Actori Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Gabriella Wilde

Carrie - (2013)
IMDB:6.4/10 din 11662 voturi
Gen:Drama, Groaza
Durata:100 minute
Regia:Kimberly Peirce
Actori:Chloe Moretz, Alex Russell, Gabriella Wilde, Samantha Weinstein, Demetrius Joyette
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I