Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Supernatural Sezonul 5 Online Subtitrat

 
Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă. Info

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 01 Sympathy for the Devil

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 02 Good God, Y'All

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 03 Free to Be You and Me

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 04 The End

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 05 Fallen Idols

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 06 I Believe the Children Are Our Future

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 07 The Curious Case of Dean Winchester

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 08 Changing Channels

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 09 The Real Ghostbuster

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 10 Abandon All Hope

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 11 Sam, Interrupted

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 12 Swap Meat

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 13 The Song Remains the Same

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 14 My Bloody Valentine

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 15 Dead Men Don't Wear Plaid

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 16 Dark Side of the Moon

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 17 99 Problems

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 18 Point of No Return

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 19 Hammer of the Gods

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 20 The Devil you Know

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 21 Two Minutes to Midnight

Supernatural 2010 Seazon 5 Episodul 22 Swan Song

Sfarsit de sezon

1 Seazon  2 Season   3 Season   4 Season   5 Season   6 Season   7 Season   8 Season

Lucifer trezește și începe Apocalipsa. El, la fel ca toți îngerii care au nevoie de un organism uman de a trăi în, este prin el într-Nick, un om a cărui familie a fost ucis și dornic de răzbunare. Îngerii speranță în coborâre în domeniul " Arhanghelul Mihail , care a condus pe Lucifer din cer . Mai târziu, se constată că în războiul de vină Sam și Dean sunt destinate a fi mijloacele de Lucifer și Michael respectiv, dar niciunul dintre ei nu este dispus să accepte această responsabilitate. Arhanghelul Gabriel oferă Winchester o metodă alternativă de a opri Lucifer a captura și închide-l in cusca din care a fost eliberat. Pentru a redeschide este, de asemenea, nevoie de patru chei care corespund celor patru inele ale Călăreți ai Apocalipsei : război, foamete, ciumă și moartea. Winchester gestiona pentru a face rost de inele de top trei, în timp ce al patrulea este oferit de Dean sine moartea. Michele ia în stăpânire lui Adam, fratele lui Winchester partea tatălui, în timp ce Sam este oferit ca un mijloc de Lucifer, în speranța de a fi capabil să-l omoare pe Îngerul glisarea corpul său posedat Iad. Efortul de planul de a trece, până când Sam reușește să găsească puterea de a controla Lucifer, trăgându-se și arhanghelul Mihail în cușcă. Dean, a pierdut fratele său, decide să înceapă o nouă viață lăsând în urmă vânător.


La data de 02 noiembrie 1983 , mama lui Dean si Sam Winchester , Maria, își pierde viața ucis de un demon care pune foc la casa lor. Tatăl a doi copii, John , au început să educe copiii lor de vânătoare supranatural, în scopul de a găsi creatura care a ucis soția și răzbunător el. Dean, cea mai mare dintre cei doi frati, ca urmare a scrisorii ordinele de tatăl ei și își petrece copilăria sa de a proteja fratele său, Sam, care după liceu în loc să decidă să renunțe la urmărire și merge la colegiu.

Supernatural - (2010)
Supernatural: Aventuri în lumea întunericului
Gen:Drama, Fantezie, Groaza, Mister, Suspans
Durata:60 minute
Regia:T.W. Peacocke | Roman Polanski | Christophe Gans
Actori: Jared Padalecki: Samuel "Sam" Winchester
Jensen Ackles: Dean Winchester
Katie Cassidy: Ruby
Lauren Cohan: Bela Talbot
Misha Collins: Castiel

Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I