Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Supernatural Sezonul 3 Online Subtitrat

 
Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă. Info

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 01 – The Magnificent Seven

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 02 – The Kids Are Alright

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 03 – Bad Day at Black Rock

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 04 – Sin City

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 05 – Bedtime Stories

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 06 – Red Sky at Morning

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 07 – Fresh Blood

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 08 – A Very Supernatural Christmas

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 09 – Malleus Maleficarum

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 10 – Dream a Little Dream of Me

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 11 – Mystery Spot

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 12 – Jus in Bello

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 13 – Ghostfacers

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 14 – Long-Distance Call

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 15 – Time Is on My Side

Supernatural 2008 Seazon 3 Episodul 16 – No Rest for the Wicked

Sfarsit de sezon

1 Seazon  2 Season   3 Season   4 Season   5 Season   6S eason   7 Season   8 Season

Fratii Winchester sunt încercarea de a salva sufletul lui Dean, care este doar un an. Ruby, un demon care ofera lui Sam pentru ajutor pentru a salva pe fratele ei, îi spune să păstreze contractul este Lilith , una dintre cele mai vechi și mai puternic demoni. Winchester întâlni, de asemenea, Bela Talbot, un hoț engleză oculte produs al cărui suflet este, de asemenea, posedat de demon. Sam și fratele său încearcă să se apropie de Lilith să o omoare, sperând în acest fel pentru a salva sufletul lui Dean. Planul eșuează, însă, și tipul moare, mâncat de HeLLHouNDS infernal .


La data de 02 noiembrie 1983 , mama lui Dean si Sam Winchester , Maria, își pierde viața ucis de un demon care pune foc la casa lor. Tatăl a doi copii, John , au început să educe copiii lor de vânătoare supranatural, în scopul de a găsi creatura care a ucis soția și răzbunător el. Dean, cea mai mare dintre cei doi frati, ca urmare a scrisorii ordinele de tatăl ei și își petrece copilăria sa de a proteja fratele său, Sam, care după liceu în loc să decidă să renunțe la urmărire și merge la colegiu.

Supernatural - (2008)
Supernatural: Aventuri în lumea întunericului
Gen:Drama, Fantezie, Groaza, Mister, Suspans
Durata:60 minute
Regia:T.W. Peacocke | Roman Polanski | Christophe Gans
Actori: Jared Padalecki: Samuel "Sam" Winchester
Jensen Ackles: Dean Winchester
Katie Cassidy: Ruby
Lauren Cohan: Bela Talbot
Misha Collins: Castiel

Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I