Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Supernatural Sezonul 2 Online Subtitrat

 
Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă. Info

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 1 – In My Time of Dying

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 2 – Everybody Loves a Clown

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 3 – Bloodlust

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 4 – Children Shouldn’t Play with Dead Things

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 5 – Simon Said

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 6 – No Exit

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 7 – The Usual Suspects

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 8 – Crossroad Blues

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 9 – Croatoan

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 10 – Hunted

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 11 – Playthings

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 12 – Nightshifter

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 13 – Houses of the Holy

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 14 – Born Under a Bad Sign

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 15 – Tall Tales

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 16 – Roadkill

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 17 – Heart

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 18 – Hollywood Babylon

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 19 – Folsom Prison Blues

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 20 – What Is and What Should Never Be

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 21 – All Hell Breaks Loose: Part 1

Supernatural 2007 Seazon 2 Episodul 22 – All Hell Breaks Loose: Part 2

Sfarsit de sezon

1 Seazon  2 Season   3 Season   4 Season   5 Season   6S eason   7 Season   8 Season

John Winchester vândut sufletul pentru Azazel în schimbul vieții lui Dean. În ciuda durerii, fratii continua vânătoare, determinat pentru a găsi demonul. Ei descoperă că există alți oameni care, ca și Sam, au fost abordate de catre același demon la 6 luni de viață și împărtășesc unele puteri paranormale. Azazel se pregătește să lupte un război și are nevoie de un soldat special, ales dintre aceste persoane, care preia comanda o armată de demoni. Azazel adună apoi candidații într-un sat pustiu, și după o succesiune de evenimente, Sam a fost injunghiat mortal de un alt din Ales, Jake. Un pact între decan și un demon al cruci revine viața lui Sam. Azazel este capabil de a deschide una din ușile din " Infernul , eliberând sute de demoni, Dean în cele din urmă îl ucide prin împușcare-l cu un special pistol construit de Samuel Colt , capabil de a ucide creaturi ale paranormale.


La data de 02 noiembrie 1983 , mama lui Dean si Sam Winchester , Maria, își pierde viața ucis de un demon care pune foc la casa lor. Tatăl a doi copii, John , au început să educe copiii lor de vânătoare supranatural, în scopul de a găsi creatura care a ucis soția și răzbunător el. Dean, cea mai mare dintre cei doi frati, ca urmare a scrisorii ordinele de tatăl ei și își petrece copilăria sa de a proteja fratele său, Sam, care după liceu în loc să decidă să renunțe la urmărire și merge la colegiu.

Supernatural - (2007)
Supernatural: Aventuri în lumea întunericului
Gen:Drama, Fantezie, Groaza, Mister, Suspans
Durata:60 minute
Regia:T.W. Peacocke | Roman Polanski | Christophe Gans
Actori: Jared Padalecki: Samuel "Sam" Winchester
Jensen Ackles: Dean Winchester
Katie Cassidy: Ruby
Lauren Cohan: Bela Talbot
Misha Collins: Castiel

Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I