Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Rome 2005 Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oras din lume, o metropola cosmopolita populata de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu in expansiune. Republica a fost fondata pe principiul puterii comune si nu a permis niciodata unui singur om sa detina controlul absolut. . Info

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 01 The Stolen Eagle

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 02 How Titus Pullo Brought Down the Republic

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 03 An Owl in a Thornbush

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 04 Stealing from Saturn

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 05 The Ram Has Touched the Wall

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 06 Egeria

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 07 Pharsalus

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 08 Caesarion

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 09 Utica

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 10 Triumph

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 11 The Spoils

Rome 2005 Sezonul 1 Ep 12 Kalends of February


Sfarsit de sezon    

Seria este situat în Roma în a doua jumătate a secolului I î.Hr., în perioada în care Republica, moarte, este zguduită de război civil.
În acest context, alternative și împletesc poveștile de figuri istorice existat cu adevărat. În primul sezon sunt refăcut în ultimii ani ai vieții lui Gaius Iulius Cezar, de la predarea lui Vercingetorix în Senat până la moartea sa în mâinile lui Brutus și Cassius. Aceasta este înconjurată de evenimentele de Marc Antoniu ca tribun al poporului, de la primii ani de Augustus și vicisitudinile imaginația Lucius Vorenus sutașul și legionar Titus Pullo (personaje din viața reală și numit în războaie galic).
Al doilea sezon este dezvoltat în anii de după moartea lui Cezar, cu vidul de putere care apare și luptă între Marc Antoniu și Octavian Augustus, culminând cu confiscarea definitivă a puterii de către acesta din urmă și cu nașterea a Imperiului Romano timp ce, la nivelul de povești personale, Lucius Vorenus moare (de fapt, adevăratul său scop rămâne un semn de întrebare: moartea lui nu este afișat, dar a spus să Octavian de Pullo, intr-un cont, printre altele, plin de minciuni, așa că soarta personajului rămâne în vigoare pe termen nelimitat), în timp ce Titus Pullo are grijă de Cezarion, copilul a considerat în mod oficial, fiul lui Iulius Cezar și Cleopatra, dar că a fost de fapt fiul său, luat la moarte, și ținută în viață în deghizat.

Rome - (2005)
Roma
IMDB:9.0/10 din 47109 voturi
Gen:Actiune, Drama, Istoric, Romantic, Razboi
Durata:90 minute
Actori:Chiara Mastalli, Coral Amiga, Max Pirkis, Anna Fausta Primiano, Polly Walker
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I