Ultimele Filme :

Daca doresti sa fi anuntat ce filme au aparut te poti abona la newsletter-ul nostru.:

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Oz este o inchisoare federala de maxima securitate care gazduieste o variata categorie de infractori. In cadrul acestei inchisori exista o incinta, denumita Emerald City in care prizonierii, condamnati pentru cele mai diverse delicte, sunt separati prin pereti de plexiglass si unde relatiile dintre ei sunt extrem de complexe. Inchisoarea este condusa de catre Tim McManus, un director care crede ca ii poate reeduca pe detinuti incercand sa le inteleaga problemele si apropiindu-se de ei ca un prie. ...vezi alte informatii

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Ep 1 The Routine

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Ep 2 Visits Conjugal and Otherwise

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Ep 3 God's Chillin'

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Ep 4 Capital P

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Ep 5 Straight Life

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Ep 6 To Your Health

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Ep 7 Plan B

Oz Închisoarea Federală 1997 Sezonul 1 Ep 8 A Game of Checkers


Sfarsit de sezon

Serialul descrie in detaliu viata detinutilor din inchisoarea de maxima securitate numita Oswald sau, dupa cum o numesc detinutii insisi, OZ. Desi aflati sub supravegherea stricta a lui Tim McManus-responsabil al sectorului Emerald City-si a lui Leo Glynn-director al inchisorii, detinutii dezvolta o adevarata lupta intre rase cu aliati, recompense si conspiratii.
Scopurile grupurilor formate pe baza de rasa sunt diferite: arienii doresc sa detina controlul asupra celorlalte grupuri, detinutii de culoare sau “gangsterii”, hispanicii si italienii doresc controlul tranzactiilor cu droguri, motociclistii si irlandezul O’Riley se dau de partea oricui atata timp cat au de castigat. Cu toate acestea, scopul principal pe care il urmaresc cu totii este supravietuirea care uneori se dovedeste a fi o fata morgana a unor oameni care si-au pierdut speranta si, drept urmare, si-au insusit instinctul de a ucide.

Oz - (1997 - 2003)
OZ - Închisoarea Federală
IMDB:9.0/10 din 32311 voturi
Gen:Crima, Drama, Suspans
Durata:100 minute
Actori:Harold Perrineau, Terry Kinney, J.K. Simmons, Eamonn Walker, Ernie Hudson
Distribuie si la prieteni: :
______________________________________________________________________________________________ Pentru o mai buna vizionare apasa butonul de pauza si asteapta 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se intrerupe brusc incarca din nou pagina si apoi reia filmul de unde ai ramas. Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.Vizionare Placuta ______________________________________________________________________________________________ * Comentează strict la acestă postare! _______________________________________________________________________________________________ * Daca Ti-a Placut Acest Film Lasa Si Tu Un Coment.. _______________________________________________________________________________________________ * Va rugam folositi un limbaj civilizat si fara injurii . _______________________________________________________________________________________________ * Comentariul Tau Poate Ajuta Acest Site , Si Munca Noastra Pentru Voi" Multumim. _______________________________________________________________________________________________ * Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii. Ne cerem scuze daca se va intampla!
comments powered by Disqus
 
FilmeBuneSubtitrate : Home Page Film | Film Musica Videoclip | Mondo in Tempo Reale
Copyright © 2014. Filme Bune Subtitrate | Online Hd Gratis - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © www.filmebunesub.com Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I